Lunar Prodigy de la GE Healthcare este un densitometru cu fascicul de ventilator cu unghi îngust care oferă capacități standard de măsurare a coloanei vertebrale, femurului, antebratului si CHIAR INTREGULUI CORP ( FULL BODY - cea mai recomandata operatiune de catre Medicii Specilisti din Vest datorita expunerii foarte mici si rapide ) până la caracteristici mai avansate, cum ar fi evaluarea fracturii vertebrale și compoziția corporală de bază.Vă permite să evaluați sănătatea oaselor dumneavostra într-o investigație rapidă și fără probleme, bazată pe computer.

EFICIENŢĂ

Managementul optim al pacientului și al practicii
Prodigy vă oferă în mod eficient densitatea minerală osoasă exactă (BMD) și alte analize ale compoziției corpului. Funcțiile avansate ale Prodigy nu numai că vă ajută să procesați cu ușurință procesul de scanare DXA, dar vă ajută să vă gestionați mai eficient datele pacientului.

ÎNCREDERE

Unul dintre cele mai dovedite sisteme DXA
Când vine vorba de tehnologia DXA, nu puteți greși cu Prodigy. Cu tehnologia DXA a treia generație rafinată de peste 30 de ani și aproape 11.000 de unități instalate în 93 de țări, plus sute de articole revizuite de colegi în reviste de top, puteți fi siguri de capacitatea Prodigy.

Pentru noi sanatatea dumneavoastra contraza !!!

Înapoi